Op maandag 12 mei organiseert Kaasfort Amsterdam een bijzondere inspiratiedag voor de horeca, Deze dag is bedoeld om restaurateurs en speciaalzaken te voorzien van nieuwe ideeën en inzichten, en om te laten zien hoe kaas een waardevolle toevoeging kan zijn in hun huidige aanbod.
Deze inspiratiedag, die we vier keer per jaar organiseren, biedt de kans om bijvoorbeeld een nieuw plateau samen te stellen, nieuwe kazen binnen ons assortiment te ontdekken, en meer te leren over de culinaire toepassingen van kaas in de keuken. Aangezien individueel langsrijden voor elke klant vaak te kostbaar en tijdrovend is, biedt Kaasfort deze sessies aan als een efficiënte manier om in contact te blijven en samen te werken aan vernieuwing.
Op deze eerste try-out komen verschillende experts aan het woord, o.a. Marco Winterberg. Hij combineert zijn specialisatie in Duitse wijnen met kaas. Uiteraard is er een echte kaasmaker die vertelt over zijn/haar ambacht. Tevens is Vuurzee aanwezig om meer te vertellen over het combineren van hun champagne-bier met kaas. We bieden twee sessies aan, een ochtend- (10.00-13.00 uur) en middagsessie (13.00-16.00 uur), met plek voor 50 personen per sessie. We hanteren een maximaal aantal van twee personen per restaurant of winkel. Als u een extra teamlid wilt meenemen, laat het ons gerust weten. Dit is mogelijk tegen een kleine vergoeding in overleg met Tamara Holwerda – Sales & Events (tamara@kaasfortamsterdam.nl)
“Het beloofd een inspirerende dag te worden die je niet wil missen”
Heb jij behoefte aan kaasinspiratie voor jouw restaurant of winkel? Meld je dan snel aan en ontdek de vele mogelijkheden die kaas kan bieden!