Masterclass – (s)maken en affineren

In samenwerking met Generation Hospitality van het Noorderpoort College organiseren wij de masterclass Fromager: (s)maken en affineren.

Wil jij meer weten over kaas en ermee aan de slag op de werkvloer?

Tijdens deze hands-on masterclass maak je kennis met kaas maken, proeven en affineren. Kun je groeien in je kaasadvies en hoe je kaas gebruikt in de praktijk.

Op donderdag 3 april neemt Tom Rozestraten van het Kaasfort Amsterdam je in 1,5 uur mee in de wereld van kaas. De smaken, het affineren, het combineren en vooral het proeven!

Wil je groeien in je kaasadvies, mensen inspireren en verblijden met kaas? Je kennis over kaas vergroten en in de praktijk brengen? Schrijf je dan in voor de masterclass Fromager!

Mis deze kans niet om samen te proeven en ontdekken.

Schrijf je snel in: Klik hier om je aan te melden!

Locatie: SPOT Groningen

Tijd: 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)

Deelname voor GH-partners is gratis!

Is deze uitnodiging niets voor jou maar wel iets voor één van je collega’s in de keuken of bediening? Stuur hem vooral door!

Deze masterclass wordt eerst alleen naar jullie, ons GH-partners verstuurd. Over twee weken wordt de uitnodiging ook in andere netwerken verspreid. Kosten voor deelname als niet partner zijn €30.

Whatsapp button