Vacature eventmedewerker

BEN JIJ IN VOOR EEN (KAAS)FEESTJE? VACATURE EVENTMEDEWERKER (oproepbasis)
BIJ BOURGONDISCH LIFESTYLE / KAASFORT AMSTERDAM 

Hou jij van kaas, wijn en ander lekkers en van de gezelligheid van festivals en andere evenementen? Ben je gastvrij, georganiseerd, weet jij van aanpakken, kan je eten en drinken serveren en vind je het niet erg om mee te helpen met op- en afbouwen van stands en (beurs)ruimten? 

Dan hebben we jou graag in ons eventteam! Voor (Amsterdamse) events zoals het Amsterdam Wine Festival, Fête du Champagne & Vins en de Christmas Fair, landelijke vakbeurzen en (op termijn) events in ons Kaasfort Amsterdam bij Beverwijk zoeken we eventmedewerkers op oproepbasis.

We bieden jou o.a.

  • Een marktconform salaris, onder meer afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een prettige werksfeer in een gezellig team.

Meer informatie en solliciteren
Meer informatie: Meine Hospes, Operations Manager bij Kaasfort Amsterdam.
Mail: meine@bourgondischlifestyle.nl.
Mail je cv met motivatiebrief naar Meine Hospes, mail meine@bourgondischlifestyle.nl. 

Over Bourgondisch Lifestyle en Kaasfort Amsterdam
In de winkels van Bourgondisch Lifestyle in Beverwijk en Amsterdam wordt het bourgondische leven gevierd. Het ligt er vol met de lekkerste ambachtelijk gemaakte kazen, charcuterie, vis in prachtige blikjes, olijven, salades, broden, crackers, confituren en wijnen.

De rijping van de kazen vindt plaats in Kaasfort Amsterdam, dat is gevestigd in het prachtige fort Zuidwijkermeer in Assendelft bij Beverwijk. Hier rijpen meer dan 300 verschillende kaassoorten, waarna ze worden gedistribueerd naar de horeca, de retail, het buitenland en de twee winkels van Bourgondisch Lifestyle. Kaasfort Amsterdam is de basis van ons bedrijf, dat is opgericht door Maître Fromager en kaas-affineur René Koelman.