Horeca & retail

Horeca

Met een ervaring van meer dan 15 jaar kaas verkopen aan de horeca weten we precies hoe u een geweldige kaasbeleving aan uw gasten kunt geven. Omdat wij het kaasambacht beschermen gaan wij niet voor de massa. Maar elk restaurant dat goede en ambachtelijk gemaakte kaas waardeert, kan werken met onze kazen. Van bistro tot sterrenrestaurant, als u ambacht, topkwaliteit en een hoog serviceniveau waardeert dan werken wij graag met u samen om uw gasten een mooi gerijpte kaas voor te schotelen. Wij leveren ook (wekelijks) aan Belgische en Duitse horeca in de grensgebieden. 

Een uitgebalanceerd kaasplateau heeft speciale aandacht nodig. Wij helpen met adviezen, kennis en topkwaliteit kazen. Doordat we onze kazen zelf onder optimale omstandigheden rijpen in Kaasfort Amsterdam, kunnen we ze op de juiste rijpheid selecteren en leveren. We garanderen daarbij dat ze 10 dagen hun frisheid en elegantie bewaren. Zo serveert u altijd kaas die op zijn best is. Door onze wekelijkse levering kunt u de kazen optimaal op rijpheid serveren en is er minder verspilling.

Als klant profiteert u van onze kennis. We kijken naar uw keuken, kaart en uw regio en denken met u mee om uw gast de ultieme kaasbeleving te geven. Daarin gaan we ver. Zo laten we u bijvoorbeeld het effect proeven van dezelfde kaas die op 3 verschillende temperaturen wordt geserveerd. Tevens denken onze gastronomische specialisten mee over begeleidende dranken bij kaas. Dat gaat veel verder dan het vertrouwde, maar lang niet altijd goed passende glas port. We zorgen ervoor dat uw gast wordt verrast en dat uw omzet groeit.

Binnen onze samenwerking met restaurantverenigingen als Alliance Gastronomique, JRE-Jeunes Restaurateurs en Les Patrons Cuisiniers is het overdragen van kennis over kaas en kaas-dranken een van de speerpunten.

Door ons grote assortiment van ruim 300 kazen uit heel Europa hebben we voldoende kazen om voor ieder restaurant een uniek kaasplateau te maken. Hierdoor kunt u zich altijd onderscheiden, zelfs van andere restaurants in uw regio die ook kaas bij ons afnemen.

Wilt u kazen van topkwaliteit, diepgang en met een mooi verhaal? Neem dan contact met ons op!

Retail

De kaasspecialist die zich wil onderscheiden koopt in bij Kaasfort Amsterdam. Met ons grote assortiment van ruim 300 kazen uit heel Europa kunnen we elke kaaswinkel bijzondere kazen bieden, helemaal afgestemd op de markt in de regio.

De kwaliteit van onze kazen is hoog, evenals ons serviceniveau. Onze verkoopcondities zijn anders dan anders. Zo koopt u bij ons niet grootschalig, maar juist gedetailleerder in en altijd op de juiste rijpheid.

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om meer diepgang en variatie in uw assortiment te krijgen. 

En u beschikt over onze serie unieke zelfontwikkelde kazen, zoals de Blu di Tonka, een Piemontese rauwmelkse blauwaderkaas van volle koemelk gewassen in Moscato d’Asti en tonkabonen. 

Ook in het delen van kennis zijn we onderscheidend. Naast onze uitgebreide productinformatie bieden we de mogelijkheid voor het volgen van trainingen en het bijwonen van (educatieve) events in Kaasfort Amsterdam.
Wilt u kazen van topkwaliteit, diepgang en met een mooi verhaal? Neem dan contact met ons op!

Whatsapp button